Restaurant Kampong Kita

header

Elke jaar wordt het Chinees Nieuwjaar weer groots gevierd in het Maleisische restaurant Kampong Kita. Het team van Shinji Entertainment werd uitgenodigd om een leeuwendans optreden uit te voeren voor meer geluk en voorspoed in het nieuwe jaar.

Het restaurant was gevuld met enthousiaste en nieuwsgierige gasten die stonden te trappelen om de leeuw van dichtbij te bewonderen. De leeuw begon slapend buiten voor de deur, waarna de kinderen de taak kregen om de leeuw rustig wakker te maken. Toen de leeuw eenmaal ontwaakt was, begon officieel de sla ceremonie. De kropsla hing hoog aan het plafond in het midden van het restaurant. Om daar te komen bewoog de leeuw zich voorzichtig langs de deur naar binnen.

Eenmaal aangekomen bij de kropsla, sprong de leeuw 2 meter omhoog om bij de sla te komen. Het was gelukt en de leeuw had de sla te pakken gekregen. De leeuw verscheurde de kropsla in zijn mond en spuwde de sla vervolgens op de zittende gasten.

De gasten waren zo enthousiast dat iedereen een kleine envelop met geld gaf aan de leeuw voor extra geluk. Het optreden eindigde met 3 buigingen van de leeuw en een slot knal van het live-muziek team.